Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2013

Η Ελεονόρα στο σπίτι του Μπίλη - Πίνακας με λάδια

Τι να κάνουμε η Ελεονόρα ήταν λίγο ζωηρούλα και ακαταστατούλα!!! Η Ελεονόρα και ο Μπίλης είναι πλάσματα της φαντασίας μου, τους χρησιμοποίησα για να μπορέσω να ξεκινήσω την ιστορία του πίνακα, γιατί για μένα κάθε πίνακας είναι μια ιστορία με αρχή και ένα τέλος το οποίο όμως μπορεί να είναι διαφορετικό για τον καθένα που τον κοιτάζει.

5 σχόλια:

  1. Απίστευτη "κίνηση" έχει ο πίνακάς σου, Μαιρούλα! Μπράβο και πάλι μπράβο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Πίνακας εξαιρετικός!!!!! Υπέροχα χρώματα... φωτισμοί... σκιάσεις!!!! Ότι και αν κάνεις... το κάνεις τέλειο!!! Συγχαρητήρια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μαιρουλα, μ' αρεσει πολυ! Το φως και οι σκιασεις, η κινηση τα υπεροχα χρωματα με τις αποχρωσεις τους....!! Ποσο "ζηλευω¨ εσας τους ζωγραφους που μονο μ' ενα πινελο και χρωματα δημιουργειτε τετοια εργα τεχνης! Καλη συνεχεια!!! φιλακια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλησπέρα καλώς σε βρήκα! Πολύ όμορφος ο πίνακάς σου! Είμαι πολύ άσχετη αλλά θα σου πω ότι μου φαίνεται πολύ ζωντανός!!καλή συνέχεια με δύναμη και αισιοδοξία!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πανέμορφος είναι ο πίνακάς σου!!! Μου αρέσει που έχεις σκεφτεί χαρακτήρες που "παίζουν" σε αυτόν! Τα ρούχα της Ελεονόρας, λοιπόν! Πολύ ζωντανά μου φαίνονται!! Σαν να τα έριξε μόλις, στο πάτωμα του Μπίλη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή