Πέμπτη 6 Δεκεμβρίου 2012

Χριστουγεννιάτικα στολίσματα !!!

Πλησιάζουν τα Χριστούγεννα!! Τα σπιτάκια μου τα έχω ετοιμάσει εδώ και αρκετό καιρό. Επιτέλους ήλθε η ώρα να τα στολίσω. Με μερικά μέτρα γυψόγαζα, παραθυράκια με δαντελένιες κουρτινούλες, πορτούλες, και στολίδια φτιαγμένα από πηλό δημιουργήθηκαν τα σπιτάκια μου. Το κόκκινο, το χρυσό και το ασημί είναι στο φόρτε τους. Ένα κεράκι στο εσωτερικό του και έλαμψαν!!

Τελικά τα στόλισα στο παράθυρο και τα σκέπασα με χιόνι. Πέρασα και λαμπάκια μέσα από τις πορτούλες τους και φωτίιιιιιιζουν!!!!! Την ώρα που έκανα αυτή τη δουλειά είχε έναν ήλιο που έμπαινε μέσα... Μου φάνηκε τόσο αστεία η κίνησή μου να στολίζω με χιόνι. Θα ρίξει λίγο χιονάκι κάποια στιγμή, λέτε να μη ρίξει? 

11 σχόλια:

  1. Ερωτευσιμος ο φετινος στολισμος!!!!!!
    Καλες γιορτες να εχουμε!!!!!!
    Φιλια πολλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πάρα πολύ όμορφα!!!! Γειά στα χέρια σου!
    'Ετσι στολίζω κι εγώ τα σπιτάκια μου στο περβάζι του παραθύρου!
    Καλές γιορτές !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Tα ποιο ομορφα σπιτακια απο γυψογαζα που εχω δει!!!!!Δωσε μου αν θες λιγες πληροφοριες για τις πορτουλες και τα παραθυρακια πως τα εκανες,,,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σας ευχαριστώ όλες σας. Τα πορτάκια και τα παράθυρα τα έκανα με πυλό και αφού στέγνωσαν τα κόλλησα με γυψόγαζα. Τα πορτάκια είναι λίγο μπελαλίδικα γιατί θέλουν έναν αέρα ώστε να μπορούν να ανοίγουν όταν στεγνώσει η γυψόγαζα. Στη συνέχεια τα έβαψα. Εύχομαι καλή επιτυχία αν το προσπαθήσεις.

      Διαγραφή
  4. Ονειρεμένα... τέλεια κατασκευασμένα υπέροχος και ο στολισμός... Φανταστικό το αποτέλεσμα!!!! Καλές Γιορτές, πολλά φιλιά!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τέλεια!!!!αυτά τα σπίτια τα έχω βάλει στο μάτι από καιρό και όλο λέω να φτιάξω και ακόμα τίποτα!!!!τα δικά σου είναι πανέμορφα!!!!φιλιά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πανέμορφα!!! Φαίνονται τέλεια στο παράθυρο. Εύχομαι Καλές Γιορτές να έχουμε! Όσο για το χιονάκι... τώρα από βδομάδα περίμενέ το... Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εξαιρετικά!!!! Πανέμορφα γιορτινά σπιτάκια!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ομολογώ πως μου είχε ξεφύγει το πανέμορφο blog σου! Οπως και να'χει, καλώς σε βρήκα!! Οι δημιουργίες σου είναι τόσο μα τόσο καλαίσθητες! Τα δε σπιτάκια, σκέτη γλύκα είναι! Καλό Σ/Κ να'χεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τι όμορφα και ωραία ατμόσφαιρα που αποπνέουν !

    ΑπάντησηΔιαγραφή